14 Haziran 2014 Cumartesi

Benim gözyaşlarımdan daha yakın kimsem yok. Nurunu da alıp gittin hayatımdan, bana kalan can yangısı

10 yorum:

  1. ah ah ne oldu... üzüldüm ciddi şeyse... :( :(

    ben de kafa dergi'ye, kafe, sanat, hayat, öykü, video içeriklerime bekliyorum efendim... sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. iyi olamiyorum sanirim ama alistim artik. sen nasilsinnn?

      Sil
  3. iyiyim iştee. her gün bişi yazıyorum. bugünlerde dünya kupası var akşam izlicam işte. seninde yaz okulu var belki. iyi olmak içinse daha zaman lazım biraz ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe başladım oyalanayım diye. Gündüzler öyle böyle geçiyor ama geceleri ayrı yanıyor canım. Okulum yok, başka universiteye gecmeye calisacagim. Seninle konuşmak cok rahatlatici :)

      Sil
    2. nası iş ya keyiflimi:) geceler haklısın biraz daha zaman geçmeli sanırım.başka üniversite mi. hangisi nasıl. yani iyi bilirim biçok üniversiteyi diye sölüyom yani. geceleri bol bol dizi ve film izle bence. arka arkaya 3-4 film filan izle veya dizi sezonu. geçer zaman öyle. fırsatın varsa bence bi de spor yap yor kendini iyice.bi de arada yaz ben okurum kii :)

      Sil
    3. Özel universitedeyim burslu olsam da ben devlete gecmek istiyorum. Çok dusuk bi ihtimal ama deneyecegim. Aslında bi seyler izlemek cok cok iyi bi fikir :) önerebilecegin dizi, film var mı?

      Sil
    4. ohoooo bak daha dün bissürü film yazdım. film seçkilerime bak. tonla film var ya. dizi ise o da çok. the mentalist, 24:live another day, helix, pursuit by interest, believe :) kore istiyosan, heartstrings, gumiho, endless love :)

      Sil
    5. Çook tesekkur ederim :) Koreliler çok tatli değil mi ? Gumihoyu bitirdim bile.

      Sil
  4. bi deee hemen bloguma baksan yaaa sana ait bişi vaar amaa :)

    YanıtlaSil